Schoonmaakbedrijf Gorrim, te Amsterdam

Voor betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid ben je bij ons schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Dankzij uitstekende service is onze onderneming uitgegroeid tot een begrip als schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Wij zijn verantwoordelijk voor schoonmaakdiensten voor het MKB en diverse bedrijven en instellingen. Ons bedrijf is van alle markten thuis en biedt een breed assortiment. 

Schoonmaakdiensten en service Amsterdam

Tot onze werkzaamheden behoren onder andere interieurverzorging, eenmalige- en opleveringsschoonmaak en het schoonmaken van kantoren. Ook verzorgen wij gevelreiniging, glasbewassing, schoonmaak van appartementencomplexen en vloeronderhoud.

Daarnaast zorgen wij op professionele wijze voor brandschone panden en gebouwen in Amsterdam en omgeving. Goed schoongemaakte en onderhouden gebouwen staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij zijn er trots op bedrijven onze schoonmaakdiensten aan te mogen bieden.  

Duurzame schoonmaakmiddelen

Onze professionaliteit uit zich ook in onze duurzame schoonmaakmiddelen en het werken onder strikte keurmerken. Wij gebruiken niet-giftige producten om te milieubeschadiging te voorkomen. Mensen met allergieën, chemische gevoeligheden hebben van onze schoonmaakwerkzaamheden absoluut geen last. Jouw schoonmaakwensen staan bij ons centraal. Wij leveren service, kwaliteit en continuïteit.

Onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en staan altijd voor de klant klaar. Wij communiceren regelmatig met onze klanten om hun tevredenheid te peilen. Je kunt specifieke wensen aangeven en ons een offerte sturen. Binnen 24 uur bieden wij je een offerte op maat.

Contact

Wij verzorgen panden en gebouwen in heel Amsterdam op professionele wijze. U kunt via onze website contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte op maat.